Om 122an Lantliv & Design

Vi är ett gäng kreativa företagare som alla har vår verksamhet runt väg 122. Hösten 2011 grundade vi vår ekonomiska förening som erbjuder utflyktsmål i genuin landsbygdsmiljö. Tillsammans arbetar vi för att stärka vårt varumärke 122:an, och locka fler intresserade att upptäcka oss och vår vackra del av Småland.

Rundan har genom åren utökats till fler vägar och nu finns vi i de tre grannkommunerna Tingsryd, Emmaboda och Lessebo. Vi är nu 22 inspirerande företag som har blivit ett upplevelseområde. Vi ger årligen ut en broschyr som presenterar årets runda och våra gemensamma event.

Vi är ett starkt varumärke som arbetar för att skapa goda affärer för våra medlemmar. Vi vet att den rätta vägen är att dra nytta av varandra, genom att samarbeta. Med vår gemensamma broschyr, hemsida och annan marknadsföring gör vi det lätt för våra kunder att upptäcka oss, inspirera och besöka oss. Det blir ofta så att kunden väljer mer än ett utflyktsmål när de ändå är ute och åker. Det har blivit populärt att skapa sin egen utflyktsdag med hjälp av vår hemsida eller broschyr. Med några gemensamma events under året, då vi har samma öppettider, lyfter vi varumärket och gör det lite extra uppmärksammat.

Vi verkar för att du som medlem ska kunna utveckla dina idéer kring besöksnäringen i ett vidare område med 122:an som varumärke. Genom att marknadsföra oss tillsammans och arbeta med gränsöverskridande landsbygds utveckling kan vi locka fler intresserade att upptäcka oss. Vi har alla något unikt, spännande och genuint att erbjuda. Som medlem i 122:an bör din verksamhet vara öppen för besökare året runt mer eller mindre. Har du i nuläget inte fasta öppettider bör kunder kunna nå dig för bokning av ett besök.